Η ρουτίνα που χρειάζεστε για τα νύχια και τα αδύναμα μαλλιά

Η ρουτίνα που χρειάζεστε για τα νύχια και τα αδύναμα μαλλιά

Έχετε νιώσει οποιαδήποτε στιγμή τα νύχια και τα μαλλιά σας κατεστραμμένα; Λοιπόν ίσως κάνετε κάποια λάθη στη ρουτίνα

Σίγουρα ότι ως το 90% των γυναικών, αισθάνεστε ότι τα μαλλιά και τα νύχια σας είναι εύθραυστα. Η εμφάνιση των μαλλιών γίνεται δυσάρεστη και πέφτει τόσο πολύ, που πολλές φορές πιστεύουμε ότι κάποια μέρα θα ξυπνήσουμε χωρίς μαλλιά (καλά, υπερβολικά).

Αλλά ναι, είμαστε σίγουροι ότι είχατε αυτό το συναίσθημα κάποια στιγμή του χρόνου . Και το ίδιο συμβαίνει και με τα νύχια. Σε όλα αυτά είχαν πάντα τα νύχια αδύναμα, δεδομένου ότι είναι κάτι φυσικά που έρχεται στη γενετική μας, αλλά δεν είναι πάντα σωστό. Απλά, πολλές φορές και στρες, η έλλειψη βιταμινών και μια κακή χρήση ορισμένων προϊόντων μπορεί να είναι πραγματικά αυτά που επιδεινώνουν τα νύχια και τα μαλλιά σας.

IN: επιλέξτε ένα καλό σαμπουάν

Δεν είναι όλα τα σαμπουάν κατάλληλα για τα μαλλιά μας. Επίσης, ανάλογα με την εποχή του χρόνου και τις ανάγκες των μαλλιών μας, θα πρέπει να αλλάξουμε το σαμπουάν. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα λιπαρό μαλλιών, αλλά μερικές άκρες στεγνώνουν δεν πρέπει απαραίτητα να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική κρέμα σαμπουάν, αλλά ναι ένα μαλακτικό με περισσότερα θρεπτικά συστατικά.

ΕΞΩ: τίποτα χτένισμα σε βρεγμένο

Ξεχάστε να χτενίζετε τα μαλλιά όταν είναι βρεγμένα. Όταν πλένουμε τα μαλλιά μετά την έξοδο από το ντους, είναι πολύ ευαίσθητο, οπότε είναι πολύ πιο εύκολο να χωριστεί. Έτσι ξεχνάτε να το βουρτσίζετε εκείνη τη στιγμή. Περιμένοντας να φύγει η υγρασία.

IN: το πάντα ιοντικό στεγνωτήριο

Επενδύστε σε μια καλή τρίχα, και ότι πολλές φορές το τιμωρούμε περισσότερο. Τα στεγνωτήρια με τεχνολογία Ionic συμβάλλουν στο ότι τα μαλλιά μας δεν υποφέρουν από τη μετατροπή των μορίων του νερού σε ενυδάτωση. Επιπλέον, θα είστε σε θέση να στεγνώσετε τα μαλλιά σας πολύ νωρίτερα.

IN: μασάζ καλά στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής

Η ανάπτυξη των μαλλιών σχετίζεται με πολλούς παράγοντες, αλλά ένας από αυτούς έχει να κάνει με την κίνηση. Τόνωση του δερματικού τριχωτού της κεφαλής, βοηθάμε στη βελτίωση της ανάπτυξης των μαλλιών μας. Υπάρχουν ορισμένα συγκεκριμένα λάδια μαλλιών. Απλώστε μερικές σταγόνες στο δέρμα των μαλλιών σας και στεγνώστε ή βρέξτε και κάντε μασάζ τόσο ομοιογενές με κυκλικές κινήσεις. Εάν χρειάζεστε μία εντατική θεραπεία, μπορείτε να την αφήσετε να καλύψει περισσότερο χρόνο με ένα κάλυμμα ντους ή χαρτί αλουμινίου.

IN: χρησιμοποιήστε μία κρέμα ειδική για τα νύχια

Υπάρχουν ορισμένες ειδικές κρέμες για τα νύχια. Πάνω απ ‘όλα αν έχετε ευαίσθητο είναι καλύτερο να είστε συνεπείς με τη φροντίδα σας. Έτσι, θα τους αποτρέψετε να σπάσουν νωρίτερα. Χρησιμοποιήστε την προσθήκη μιας καλής κρέμας χεριών που ενισχύει τα νύχια, το λάδι της ελιάς είναι μια από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες. Σε κέντρα ομορφιάς ως Bocoa Beauty (Μαδρίτη) όπου χρησιμοποιούνται φυσικά προϊόντα όπως συνιστάται.

ΕΞΩ: τίποτα για να φάει τα νύχια και αποτρέπει τα χημικά προϊόντα

Εάν έχετε άγχος, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να χαλαρώσετε. Τα νύχια σας δεν φταίνε για το άγχος σας. Δείξτε μερικά όμορφα νύχια και χαλαρώστε με διαλογισμό ή γιόγκα. Ένα άλλο στοιχείο που καταστρέφει τα νύχια είναι οι κετόνες και τα προϊόντα καθαρισμού. Αποφύγετε πολύ καιρό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε γάντια εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε χημική ουσία του προϊόντος.

IN: Λάδι για επιδερμίδες

Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε ώστε οι επιδερμίδες να μεγαλώνουν με δύναμη και να μην σπάνε με ευκολία. Εάν έχετε συνήθως τα αδύνατα νύχια είναι πολύ πιο σημαντικό. Κάντε ένα ελαφρύ μασάζ στην επιδερμίδα κάθε νυχιού για τη νύχτα και αφήστε το λάδι να κολλήσει.

Οι καλύτερες στιγμές για φαγητό και απώλεια βάρους

Συνιστάται, υπό αυτή την έννοια, σύμφωνα με τους ειδικούς να καταναλώνουν 75% θερμίδες καθημερινά πριν ξεκινήσετε το απόγευμα. Με αυτόν τον τρόπο, το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα θα ήταν τα «δυνατά γεύματα» και το δείπνο θα ήταν μια ελαφριά επιλογή.

Τι ώρα να φάτε για να χάσετε βάρος;

Πρωινό: Αν πριν καλύτερα, αλλά δεν πρέπει να ξεπερνά τις 9:00 το πρωί. Ο καφές, τα φρούτα Φυσικά, ο χυμός φυσικά, το γιαούρτι χωρίς λιπαρά ή ακόμα και κάτι πρωτενίας καθώς κάποιο αυγό (δεν τηγανίζεται ποτέ) σε ένα τοστ θα ήταν εναλλακτικές. Ποτέ μη εναλλακτικές λύσεις αρτοποιίας ή βιομηχανίας.

Μεσημεριανό: Ένα κομμάτι φρούτων ή λίγο ξηρό φρούτο στα μέσα του πρωινού μπορεί να είναι κατάλληλο.

Φαγητό: Πρέπει να βρείτε την πρωτεΐνη και το λίπος υγιή. Ο συνδυασμός λαχανικών και κρέατος / ψαριού είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα. Αυτό το φαγητό δεν πρέπει να ξεπερνά τις 15:00.

Δείπνο: Το πιο προτεινόμενο θα άφηνε αυτό το φαγητό (ελαφρύ) έως τις 20:00 ώρες και αργότερα. Το δείπνο σας θα πρέπει να αποτελείται από τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες με τρυπτοφάνη και που μετατρέπεται σε μελατονίνη όταν υποβάλλεται σε επεξεργασία από τον οργανισμό, οπότε θα συμβάλει στη συμφιλίωση του ονείρου. Αυτό το αμινοξύ περιέχει τις μπανάνες, τους ξηρούς καρπούς, το λευκό κρέας, τα ψάρια και τα αυγά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *