Πότε ελέγχετε την υγεία σας;

Πότε ελέγχετε την υγεία σας;
lab2

Ανάλυση ούρων είναι ένα από τα πιο τυπικά καθήκοντα ερευνητικό εργαστήριο μελέτης επαγγελματίες του ιατρικού τομέα. Συνήθως έχει την αξία της έρευνας και εκτελούνται στη διάγνωση των συνθηκών των νεφρών και, επίσης, διάφορα άλλα όργανα του σώματος. Ούρα αξιολόγησης, όπως η ανάλυση πρέπει να λειτουργούν τουλάχιστον σε ετήσια βάση για την αναθεώρηση της Γενικής υγείας και ευεξίας.

Ανάλυση ούρων-τι είναι αυτό;

Η έρευνα αποτελείται από αξιολόγηση από τα φυσικά χαρακτηριστικά (χρώμα, τη διαφάνεια, τη μυρωδιά, την οξύτητα, ορισμένες βαρύτητα (σχετική πυκνότητα), τη χημική ουσία προδιαγραφές (ζάχαρη, πρωτεΐνη, χολερυθρίνη, ουροχολινογόνο ούρων, κετονικά σώματα, αιμοσφαιρίνης, μυοσφαιρίνης, ενώσεις του αζώτου) και, επίσης, η μικροσκοπική εξέταση του ιζήματος. Η σκιά ούρα εξαρτάται από τις ουσίες, το χρώμα που παράγεται από τα νεφρά ή έχουν προκύψει στις μεταβολικές διαδικασίες ή από εξωγενή υλικά (διατροφή, φάρμακα).

Κατουράνε … όταν για να εκτελέσει;

Ανάλυση ούρων συνιστάται ως ρουτίνα η έρευνα του oseltamivir και πρέπει, επίσης, να εκτελέσει τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Επιπλέον, η εξέταση των ούρων κάνω:

Στην περίπτωση πιστεύεται ότι η ασθένεια του ουροποιητικού συστήματος

Να παρακολουθεί την αποτελεσματικότητα της θεραπείας από κάποια ασθένεια των νεφρών, του ήπατος ή του ουροποιητικού συστήματος

Κατουράνε … ανεπιθύμητα αποτελέσματα

lab4

Το αποτέλεσμα της έρευνας, η πλήρης κατούρημα, όπως και κάθε εργαστήριο δοκιμών θα πρέπει να αξιολογήσει σε ένα γιατρό για μια ακριβή διάγνωση. Μια επιταγή στο γιατρό μπορεί να είναι απαραίτητος, αν, λόγω της αυτό σίγουρα θα δείτε:

Πρωτεΐνες-αν εξακολουθεί να υπάρχει στο κατούρημα, θα απαιτήσει μια επιπλέον διάγνωση

Η ζάχαρη, μπορεί να υποδεικνύει την παρουσία της διαβητικής θέματα

Χολερυθρίνη συνδέεται ιδιαίτερα με ηπατική ασθένεια

Pee εξέταση … απλά πώς να προετοιμάσει

Η ανάλυση ούρων μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ωστόσο η συνιστώμενη προϊόν είναι το τμήμα αρχικά νωρίς το πρωί, τα ούρα μεταφέρονται, μετά από μια νύχτα 8 ώρες ανάπαυσης, ή, εάν αυτό δεν είναι εφικτό, τουλάχιστον 4 ώρες μετά από την προηγούμενη Κατάθεση των ούρων. Να προετοιμαστεί καλά για λήψη ούρων αυξάνει σημαντικά την ακρίβεια του αποτελέσματος.

Τεστ– άλλες δοκιμές

Ούρα αίμα κοντά ένα από τα κύρια διαγνωστικά προϊόντα. Για τη Βασική ανάλυση ούρα, μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως μια καλλιέργεια ούρων, η μελέτη για την προβολή των υγιών πρωτεϊνών, γλυκόζης ή λευκωματίνη.

Η TSH έρευνα είναι η βασική έρευνα, καθώς και να ελέγξετε το θυρεοειδή χαρακτηριστικό. Κατά κανόνα, που αποκτήθηκαν κατά τη στιγμή της την υποτιθέμενη κατάσταση του θυρεοειδούς αδένα (υπολειτουργία, καθώς και υπερλειτουργία), ή για τον έλεγχο της απόδοσης της θεραπείας.

φάρμακα άτομο

Έρευνα TSH τι είναι;

Υπερθυρεοειδισμός είναι η πιο κατάλληλη για τη διάγνωση εξετάζοντας το επίκεντρο της TSH στο αίμα. Αν το αποτέλεσμα δείχνει ότι πέρασε από το χαμηλότερο όριο του κανόνα, θα πρέπει στην περίπτωση αυτή να χειριστεί υπερθυρεοειδισμός.

alalitics

Οι κανονισμοί μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετική. Επίδραση στην παραπάνω αντιδραστηρίων, καθώς και μια κάμερα που χρησιμοποιεί τεχνικούς.μ.σε μεθόδους που εκτελεί τη μελέτη σε κάθε είδους εργαστήριο. Αν το αποτέλεσμα είναι άκυρη, προτείνεται να συμβουλευτείτε ένα γιατρό μπορεί να είναι επιλέξτε την αναγκαιότητα της παραγγελίας περαιτέρω διαγνωστικό, π. χ., για να ελέγξετε το επίπεδο της ελεύθερης θυροξίνης είναι μεταξύ των ορμονών και η εστίαση της εντελώς δωρεάν ορμονικούς παράγοντες μας θυρεοειδούς αδένα (FT4).

Αν η εστίαση είναι μειωμένη TSH και, επίσης, FT4 αυξημένα δικαιώματα και, στη συνέχεια, φροντίζουμε υπερθυρεοειδισμός. Ο γιατρός με βάση προηγούμενες μελέτες, συλλογή ιατρικό ιστορικό, καθώς και την αξιολόγηση σε μια συνάρτηση μπορεί να συνταγογραφήσει περαιτέρω έρευνα προκειμένου να εντοπίσει τα αίτια της νόσου.μ.στα:

Υπερηχογράφημα θυρεοειδούς,  Μια εξέταση αίματος  Έρευνα των αντισωμάτων βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *