Γιατί να χάσετε βάρος; Ένα υγιές σώμα είναι πάντα λεπτό, όχι το αντίστροφο.

Γιατί να χάσετε βάρος; Ένα υγιές σώμα είναι πάντα λεπτό, όχι το αντίστροφο.

Αλλά δεν λέγεται καθόλου ότι ένα λεπτό θέμα είναι υγιές ως αποτέλεσμα της λεπτότητάς του. Μερικές φορές, το αντίθετο ισχύει. Δεν έχω συναντήσει ποτέ, ωστόσο, ένα λιπαρό θέμα που παρουσιάζει τον εαυτό του ως εμφανώς υγιή ενεργητικό και λογικά κατάλληλο.

Ένα άτομο που είναι βιολογικά υγιές είναι λεπτό, πάντα!

Ένα άτομο που είναι βιολογικά υγιές είναι λεπτό, πάντα!Αυτές είναι οι αλήθειες το εμπειρικό αποτέλεσμα της παρατήρησης και του πειραματισμού σε καθημερινή βάση το οποίο ο καθένας είναι ελεύθερος από ιδεολογίες, διατροφικές και ιατρικές συμβουλές κάθε είδους, και η ενορία μπορεί να αντλήσει άμεσα να σχηματίσουν τη δική σας ιδέα με το στερεό θέμα και αρχίζουν να λαμβάνουν γνώση με την υπόθεση του σκυροδέματος ριζική αλλαγή στον τρόπο ζωής σας: να χάσετε βάρος, θα πρέπει πρώτα να θέλω να σε θεραπεύσει από την ανησυχία, η οποία, συχνά, κατηγορούν νωχελικά, και deresponsabilmente ηλικία ή περισσότερο συνειδητά, την έλλειψη σωματικής άσκησης.

Στην πραγματικότητα, οι πόνοι και οι πόνοι διαφόρων ειδών, τα λειτουργικά ελλείμματα και τα διάφορα θέματα υγείας εξετάζονται εγκαίρως μόνο γενικά και στη συνέχεια συνήθως και συνήθως αποδίδονται σε συγκεκριμένες ασθένειες ιδιοπαθή από τη συμβατική ιατρική ως αλλοπαθητικά, είναι ασθένειες δευτερογενείς: το αποτέλεσμα εσωτερικών χώρων που φλεγμονώνονται από το ανοσοποιητικό σύστημα ως απάντηση στην εργασία στη σιωπηλή και σταδιακή φθορά που υφίστανται οι δομές του σώματος από τοξικές χημικές ουσίες και ερεθιστικά που υπάρχουν παράνομα μέσα στον ζωντανό οργανισμό.

Η οργανική τοξικότητα υπονομεύει τα θεμέλια της οντότητας της ύπαρξης καθώς τα υπόγεια ύδατα διαρρέουν διαβρώνουν εκείνα ενός σπιτιού. Αν θέλετε να χάσετε βάρος με υγιεινό τρόπο, θα πρέπει να αποτοξινώσει κυρίως, επειδή το λίπος είναι η αποθήκευση των τοξινών στο Σώμα πριν από την εφεδρική πηγή ενέργειας: ότι το σώμα, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης ενέργειας – πώς μπορεί να είναι μια αποτυχία να παρέχει κατά τη διάρκεια μιας γρήγορης ενέργειας εσόδων από το λίπος, είναι αλήθεια ότι οι κατασκευαστές για αυτόλυση την καταστροφή όλων των κυττάρων που είναι παλιά, κατεστραμμένα ή νοσούντα.

Η ενάρετη πορεία προς την υγεία βασίζεται στην αποβολή των τοξινών, να χάσουν βάρος και να αποκαταστήσει την η βιολογία, ο μεταβολισμός και η φυσική φυσιολογία ή μορφολογία του σώματος, ενώ η απώλεια βάρους από μόνη της δεν δίνει την υγεία:, ως εκ τούτου, ακολουθεί, και διατηρεί μόνο μια σταθερή αποτοξίνωση ενεργό σώμα που εφαρμόζεται στον τομέα της διατροφής, φυσιολογικά, σας κάνει να χάσετε βάρος.

Γιατί να χάσετε βάρος; Ένα υγιές σώμα είναι πάντα λεπτό, αλλά όχι το αντίστροφο.

Γιατί να χάσετε βάρος; Ένα υγιές σώμα είναι πάντα λεπτό, αλλά όχι το αντίστροφο.Υπάρχει επίσης το “Skinny Δεν είναι Υγιές”: αυτός/αυτή θα είναι πιθανότατα ένας τύπος που ακολουθεί μια δίαιτα ζώνης και/ή τείνουν να είναι ketogenic, διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και έχει το σώμα γεμάτο αποφάγια του ουρικού Οξέος που παράγονται σε περίσσεια, ξεκινώντας από τον καταβολισμό του πεπτικού διατροφική πρωτεΐνη, η Αμμωνία είναι εξωγενείς, που προκύπτουν από την αποσύνθεση του εντερικού αμινοξέα, τα υπολείμματα των γευμάτων, πρωτεΐνες, σαρκοφάγα ζώα, ή φυτά κακή πέψη ή indigeriti. Ένα πλεόνασμα ουρικού οξέος και αμμωνίας στο σώμα οξινίζει, απομεταλλώνει, φλεγμονεύει τους αρθρώσεις και τους ιστούς, καταστρέφει τις μεμβράνες και τα έλκη όργανα. Τούτου λεχθέντος, η διαδεδομένη συνήθεια της απώλειας βάρους μέσω της χρήσης μιας σχεδόν αποκλειστικά πρωτεϊνικής δίαιτας που δηλητηριάζει ολόκληρο τον οργανισμό με την οξίνιση του, δείχνει επίσης ότι μια αποτοξίνωση που γίνεται σε βάθος, οργανικός μεταβολικός ιστός και κυτταρικός, είναι ο μόνος βιολογικός τρόπος που μπορεί να κάνει μια οριστική αρμονική και υγιή απώλεια βάρους, με μια λέξη: φυσική.

Βεβαίως, πρέπει να ληφθεί η σύνθεση του σωματικού βάρους ως εκδήλωση της εγγενούς και απόλυτης κατάστασης της γενικής υγείας ενός ατόμου, αλλά είναι βέβαιο ότι η παρουσία άφθονου λιπώδους ιστού σε σχέση με ανθρώπινα άτομα οποιασδήποτε ηλικίας και φύλου υποδηλώνει κατάσταση τοξαιμίας ή τοξικότητας: στην πραγματικότητα, ο μεταβολισμός της άμυνας, σε μια προσπάθεια αποτοξίνωσης του σώματος, το νησί είναι το οξύ που αδυνατεί να αποβάλλει τις βλαβερές ουσίες στην κυκλοφορία του αίματος με την κίνηση στις περιφερειακές περιοχές του σώματος με τη μετατροπή τους σε λίπη (δείτε την μεταμόρφωση των τριγλυκεριδίων, της γλυκόζης δεν είναι βιοδιαθέσιμο, που προκύπτουν από την έλλειψη metabolization σάκχαρα, εξευγενισμένα ή παραβρασμένα, η οποία λαμβάνει χώρα μετά τον κορεσμό του γλυκογόνου), ή κρατώντας τους στο λίπος ίδια. Ο λιπώδης ιστός χρησιμοποιείται ως χώρος υγειονομικής ταφής σε μια προσπάθεια εξουδετέρωσης και περιορισμού της επικινδυνότητας αυτών των δηλητηρίων; με αυτόν τον τρόπο ο οργανισμός προσπαθεί να απομακρύνει τοξικούς παράγοντες, τους οποίους έχει αποτύχει να αποβάλει έξω ή να καταστρέψει, από ζωτικά όργανα για να εγγυηθεί και να διατηρήσει τις λειτουργίες τους.

Ωστόσο, δεν λέγεται πάντοτε ότι η φυσική κατάσταση συμπίπτει με την ευημερία και την υγεία.είναι πάντα αλήθεια, ωστόσο, ότι το να είσαι καλός να αισθάνεσαι καλά και να έχεις από το σώμα σου έτοιμες απαντήσεις και αντιδράσεις, επανασυνδέονται στη μνήμη όλων σε ένα άπαχο σώμα ή με λιγότερο λίπος από το συνηθισμένο. Όταν σκεφτόμαστε τις θετικές αισθήσεις μιας προσωπικής εθελοντικής ή / και φυσιολογικής σωματικής εμπειρίας συνειδητοποιούμε πώς αποδίδονται στην επίτευξη και τη διατήρηση, περισσότερο ή λιγότερο διαρκή, του βέλτιστου βάρους που, συχνά αλλά όχι πάντα, θετικά δεδομένης της απουσίας τοξικών συσσωρεύσεων κρυμμένων με τη μορφή αποθέσεων λίπους.

Αλλά τι εννοώ με το επίθετο λεπτό;

Αλλά τι εννοώ με το επίθετο λεπτό;Το άπαχο είναι ένα σώμα που δεν έχει λίπος περισσότερο από αυτό που χρειάζεται για να μεγιστοποιήσει την απόδοση και να βελτιστοποιήσει τις λειτουργίες του είδους στο οποίο ανήκει: σύμφωνα με την προαναφερθείσα πρόταση είναι έγκυρο οξύμωρο που μερικές φορές ζει στη φύση, όπου ένας αγριόχοιρος μπορεί να ειπωθεί “άπαχο” παρά το γεγονός ότι έχει λιπώδεις ιστούς σε αφθονία κατ ‘ εξοχήν. Από αυτή την άποψη, το “άπαχο” μπορεί να γίνει κατανοητό ως “λειτουργικό”.

Προφανώς, η λεπτότητα πρέπει να μειωθεί σύμφωνα με τα διακριτικά βιολογικά χαρακτηριστικά κάθε ζωντανού είδους. Εάν για μια φάλαινα το σωματικό λίπος είναι απαραίτητο για επιβίωση, για τον άνθρωπο το αντίθετο ισχύει: το λίπος, που συσσωρεύεται πέρα από το φυσιολογικό όριο και συνεπώς δεν συμβάλλει στη βασική σύνθεση των ιστών, παίζει δυσμενή ρόλο στην ανθρώπινη υγεία και ευτυχία.

Δεν είναι απολύτως αλήθεια ότι το λίπος χρησιμεύει ως προνομιούχο ενεργειακό απόθεμα – δεν είμαστε αρκούδες! – και ότι τα λιπώδη στρώματα έχουν τη λειτουργία της προστασίας μας από το κρύο: αυτές οι λύσεις είναι ευκαιριακές προσαρμογές της ανθρώπινης φυσιολογίας, αφού ο οργανισμός είναι σε θέση να προσαρμοστεί για να επιβιώσει κάνοντας αρετή της αναγκαιότητας. Για παράδειγμα, ακριβώς στις πλαγιές των παγωμένων κορυφών των Ιμαλαΐων ζουν πληθυσμοί όπως οι Χουνζάδες που δεν γνωρίζουν την παχυσαρκία, ζουν πολύ και είναι γνωστοί για χαρακτηριστικά δύναμης και αντοχής. Μόνο οι φάλαινες κάνουν καλά αυτό που γεννήθηκαν: είναι φάλαινες. Αλλά Ο Άνθρωπος, Να Είσαι Άνθρωπος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *