Πώς να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτα, χωρίς δίαιτα και χωρίς φαρμακευτική αγωγή

Πώς να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτα, χωρίς δίαιτα και χωρίς φαρμακευτική αγωγή

Όταν ψάχνετε για το πώς να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτα υπάρχουν πάντα πολλά διλήμματα που προκύπτουν. Είναι δυνατόν; Σπόιλερ: μπορείτε να χάσετε βάρος χωρίς να εγκαταλείψετε και χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Αλλά πριν φτάσουμε στα συμπεράσματα ας πάμε με την τάξη.

Υπάρχουν πολλοί, ίσως ακόμη και ανάμεσα στον κύκλο φίλων και γνωστών σας, να πιστεύετε ότι η απώλεια βάρους γρήγορα χωρίς δίαιτα είναι αδύνατη. Και είναι οι ίδιοι που επιβαρύνουν τον οργανισμό με δίαιτες διαφόρων ειδών και αμφίβολη χρησιμότητα.

Θα ήταν ωραίο να μπορείτε να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτα και χωρίς δίαιτα. Σωστά; Θα ήταν ένα όνειρο. Εδώ, σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι ένα αδύνατο όνειρο, μπορεί να γίνει. Και θα σας πω περισσότερα: μπορείτε να χάσετε βάρος για πάντα, χωρίς προσπάθεια και γρήγορα. Πώς; Υιοθετώντας μικρά μέτρα που θα βελτιώσουν ριζικά τον τρόπο ζωής σας και τη διατροφή σας.

Τι σας λένε Όλες οι παραδοσιακές δίαιτες; Το σωματικό σας βάρος εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, μεταξύ των οποίων οι σημαντικότεροι είναι οι γενετικοί και συνδέονται με την κατανάλωση θερμίδων: εάν καταναλώνετε πάρα πολλές θερμίδες, αλλά κάνετε λίγη δουλειά, πάχυνση.εάν οι θερμίδες είναι λιγότερες, αλλά η σωματική προσπάθεια είναι μεγαλύτερη, Χάστε βάρος.

Πόσες φορές έχετε ήδη δοκιμάσει αυτό το combo;

Πόσες φορές έχετε ήδη δοκιμάσει αυτό το combo;Η αποτελεσματικότητα, που έχει ήδη δοκιμαστεί με επιτυχία από εκατοντάδες ανθρώπους, ξεκινά από μια προϋπόθεση τόσο απλή και συγκεκριμένη: η κύρια αιτία του υπερβολικού βάρους είναι, στην πραγματικότητα, στο θερμιδικό περιεχόμενο των τροφίμων που τρώμε, αλλά στον γλυκαιμικό δείκτη τους, δηλαδή στην ικανότητα κάθε τροφής να αυξάνει περισσότερο ή λιγότερο γρήγορα την τιμή της γλυκόζης στο αίμα.

Γι ‘ αυτό, αν θέλετε πραγματικά να χάσετε βάρος γρήγορα και μόνιμα-χωρίς το περίφημο φαινόμενο yo-yo – αρκεί να καταλάβετε πώς λειτουργεί το σώμα σας, μαθαίνοντας να του παρέχετε τα σωστά τρόφιμα την κατάλληλη στιγμή και στο σωστό αγώνα, δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο σχέδιο διατροφής που δεν προβλέπει καμία παραίτηση από τα τρόφιμα που σας ταιριάζουν περισσότερο.

Μπορείτε να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτα για ακούσιες αιτίες; Εάν από τη μία πλευρά οι περισσότεροι από εκείνους που θέλουν να καταλάβουν πώς να χάσουν βάρος χωρίς δίαιτα στο Wikihow, το Yahoo ή το Google βασίζονται επίσης σε σωματικές ασκήσεις, πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη και άλλα συστατικά του σχεδίου αδυνατίσματος. Και μία από αυτές τις ανησυχίες, δυστυχώς, ορισμένες παθολογικές πτυχές των οποίων το σώμα θα μπορούσε να υποφέρει και που θα οδηγούσε, κατά συνέπεια, σε μια ακούσια (με την έννοια της μη επιδιωκόμενης) απώλειας βάρους.

Συχνά και πρόθυμα, όταν πάσχετε από κάποια ασθένεια, οδηγείτε σε απώλεια υγρών και όρεξης, τα αποτελέσματα του σώματος των οποίων παρατηρείτε με την πρώτη ματιά. Μεταξύ των άλλων ακούσιων αιτιών απώλειας βάρους θέλω επίσης να επισημάνω εκείνους τους τύπους εργασίας που απαιτούν μεγαλύτερη σωματική προσπάθεια.

Σύμφωνα με έρευνα του CEPR (Κέντρο Οικονομικής και Πολιτικής Έρευνας) στην κορυφή αυτής της” ειδικής ” κατάταξης βρίσκουμε:

  • Κτίστες, ξυλουργοί και εργάτες οικοδομών
  • Ξυλοκόπος
  • Ανθρακωρύχος
  • Μηχανική
  • Γεωργός
  • Αναβάτης
  • Επαγγελματίες αθλητές

Ναι, Θέλω Να Χάσω Βάρος

Ναι, Θέλω Να Χάσω ΒάροςΣε όλες τις περιπτώσεις πρόκειται για καθήκοντα που απαιτούν τεράστιες σωματικές δαπάνες και, κατά συνέπεια, ένα εξατομικευμένο, σοβαρό και δομημένο σχέδιο διατροφής που παρέχει στον εργαζόμενο την ενέργεια που χρειάζεται για να ολοκληρώσει με επιτυχία τα καθήκοντά του.

Το θέμα είναι: αν χάσετε βάρος παρά το γεγονός ότι δεν έχετε καμία πρόθεση να το κάνετε, ίσως είναι καλύτερο να στραφείτε σε έναν προπονητή τροφίμων αποδεδειγμένης εμπειρίας και επαγγελματισμού όπως ο Michele Concas, του οποίου το βιβλίο “Eat smile and lose weight: μάθετε πώς να διατηρείτε τη φόρμα σας χωρίς να εγκαταλείψετε τις απολαύσεις της ζωής” Διατίθεται σε μορφή Kindle στο Amazon.

Και φτάνουμε στην ουσία αυτού του οδηγού: Πώς να κάνετε δίαιτα χωρίς δίαιτα. Παρά το γεγονός ότι το DIY είναι απολύτως καταργημένο, εκτός αν θέλετε να κάνετε τη διασκέδαση του εαυτού σας, το πρώτο βήμα είναι να στραφείτε σε έναν επαγγελματία στον τομέα όπως ο Michele Concas, http://www.ekevyl.gr ο οποίος θα σας καθοδηγήσει σε μια διαδρομή τροφίμων που θα σας κάνει να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτα και, πάνω απ ‘ όλα, παρέχει μηδενικές απαλλαγές και τρόφιμα που δεν ζυγίζονται.

Έτσι θα είστε σε θέση να αποφύγετε τα τυπικά λάθη όλων των άλλων δίαιτων (χάσετε βάρος σήμερα, βάρος δύο φορές αύριο) χωρίς να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη δίαιτα.

Στην πραγματικότητα, εκτός από την απώλεια βάρους χωρίς δίαιτα, έχετε και άλλα θεμελιώδη πλεονεκτήματα:

  • Δεν απαγορευμένα τρόφιμα ή σταθμισμένα τμήματα;
  • Ένα τονισμένο και διαμορφωμένο σώμα;
  • Χάστε βάρος όπου κι αν βρίσκεστε (χάρη στην εφαρμογή);
  • Εξατομικευμένο μενού κάθε 48 ώρες;
  • Εξατομικευμένη Προπόνηση;
  • Δεν υπάρχουν φάρμακα, συμπληρώματα ή χάπια για να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτα;
  • Τελικά αποτελέσματα;
  • Απλό και φθηνό.

Στην πραγματικότητα, μετά από μια δίαιτα με έναν προπονητή τροφίμων θα σας δώσει πρόσβαση σε χρήσιμες συμβουλές και προγράμματα για να χάσετε βάρος, χωρίς να θέσετε το σώμα σας σε κίνδυνο.

Μόνο τότε μπορείτε να είστε βέβαιοι να λάβετε υπόψη όλες τις βιοφυσικές παραμέτρους που επιτρέπουν στο σώμα σας να χάσει βάρος με υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο, όπως:

  • Εξωκυτταρική ενυδάτωση;
  • Ενδοκυτταρική ενυδάτωση;
  • Λιπαρή μάζα;
  • Άπαχη μάζα;
  • Τροφικές δυσανεξίες.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αναλύσετε τις συνήθειες σας στο τραπέζι μόνοι σας: αναλύοντας τι τρώτε και δοκιμάζοντας τα αποτελέσματά του, θα αρχίσετε να μάθετε καλύτερα τι ζητά το σώμα σας, τι είναι καλύτερο γι ‘ αυτόν και επομένως για εσάς.

Ωστόσο, στην περίπτωση των καλύτερων δίαιτων για απώλεια βάρους και Υγεία, Η DIY μπορεί να είναι επικίνδυνη, ειδικά αν δεν έχετε τις κατάλληλες δεξιότητες και γνώσεις για να συντάξετε ένα ισορροπημένο καθημερινό τραπέζι ή μια ισορροπημένη εβδομαδιαία κάρτα.

Αποφύγετε να παραλείψετε τα βασικά γεύματα και να εξαλείψετε από τη διατροφή σας μια μακρο-τροφή όπως οι υδατάνθρακες: το σώμα σας χρειάζεται θρεπτικά συστατικά και ποικιλία. Εάν σε μια ισορροπημένη διατροφή μπορείτε επίσης να προσθέσετε σωματική δραστηριότητα, τόσο πολύ κερδισμένη: αλλά να έχετε κατά νου ότι μαζί σας διατηρείτε τη μυϊκή μάζα χωρίς την υποχρέωση να εκπαιδεύσετε στο γυμναστήριο και να χάσετε βάρος μόνο όπου χρειάζεται, ανακτώντας τη δύναμη και την τονικότητα.

Πώς να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτα και χωρίς να εγκαταλείψετε

Πώς να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτα και χωρίς να εγκαταλείψετεΕίτε είστε παμφάγος, χορτοφάγος, vegan, κοιλιοκάκη, δυσανεξία στη λακτόζη ή θηλάζουσες γυναίκες, επιτρέψτε μου να είμαι ειλικρινής και άμεση προς τα κάτω: αν θέλετε πραγματικά να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτα και χωρίς παραιτήσεις είναι το μόνο σχέδιο τροφίμων που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτόν τον στόχο.

Δεν είναι μια δίαιτα αλλά μια πραγματική μέθοδος για να μάθετε πώς να τρώτε καλύτερα και συνειδητά, διδάσκοντάς σας να επιλέξετε τα καλύτερα τρόφιμα για φαγητό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και να τα συνδυάσετε σωστά για να ανακτήσετε την ευημερία και τη φυσική κατάσταση. Είναι πολύ απλούστερο και λιγότερο δαπανηρό από αυτό που πιθανώς έχετε κάνει μέχρι τώρα.

Δεν σπαγγέτι, κοτόπουλο ή αγκινάρες για πρωινό: δεν μου αρέσει extremism.No λίγο ψωμί ή όλα λίγο σε κάθε γεύμα: θα ήταν μια ζυγισμένη διατροφή και δεν βασίζεται στην καταμέτρηση των θερμίδων ή της ποσότητας, αλλά σε μια προπονητική δραστηριότητα που μελετάται στις ανάγκες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *